Takimi i Katërmbëdhjetë vjetor ndërkombëtar i Institutit Alb-Shkenca
Tiranë, 27 - 28 shtator 2019

Paneli: Arsimi i lartë dhe kërkimi shkencor në hapësirën mbarëshqiptare - Sfidë financimi apo kapacitetesh? Ku po shkon arsimi shqiptar?


Përgjegjës:
NN

Përmbajtja:
-- së shpejti ---

Temat konkrete për diskutim:

  1. ---
  2. ---
  3. ---
  4. ---