Takimi i Gjashtëmbëdhjetë vjetor ndërkombëtar i Institutit Alb-Shkenca
Shkup, 01 - 03 tetor 2021

Informata aktuale rreth Takimit


[5.]                                         -  
[4.]     15 korrik 2020   -   Me kërkesë të shumë autorëve, afati për dërgimin e përmbledhjeve është zgjatur deri më 31.08.2021 (Data me rëndësi)
[3.]     09 korrik 2020   -   Afati për dërgimin e përmbledhjeve është zgjatur deri më 17.07.2021 (Data me rëndësi)
[2.]     19 qershor 2021   -   Është hapur sistemi ALPA për dërgimin e përmbledhjeve
[2.]     25 maj 2021   -   Është publikuar e Thirrja e parë për Takimin XVI në Shkup [PDF, 209 KB] si dhe verzioni kompakt i Thirrje [PDF, 118 KB]
[1.]     24 maj 2021   -   Aktivizimi i faqës për Takimin XVI të Alb-Shkencës