Takimi i Gjashtëmbëdhjetë vjetor ndërkombëtar i Institutit Alb-Shkenca
Shkup, 01 - 03 tetor 2021

Data me rëndësi

Dërgimi i titullit dhe përmbledhjes së punimit.   deri më 31 gusht 2021 (finale)
Shpallja e përmbledhjeve të miratuara   deri më 01 shtator 2021
Pagesa e pjesëmarrjes në Takim:
  • 30 euro,
  • për studentët (Bachelor dhe Master) dhe pensionistët 10 euro
  deri më 30 shtator 2021
 
Takimi   01 - 03 tetor 2021
     


Pagesat:
Informata rreth mënyrës së pagesës mund të lexoni në këtë faqe: Informata për pagesat