Takimi i Gjashtëmbëdhjetë vjetor ndërkombëtar i Institutit Alb-Shkenca
Shkup, 01 - 03 tetor 2021

Regjistrimi për pjesmarrje në Takimin e IASH-së

Ju lutemi që të plotësoni formularin e mëposhtëm për regjistrim në Takimin e këtij viti të Institutit Alb-Shkenca.

Të dhënat për qasje online në seancat plenare dhe ato tematike gjatë Takimit do t'u dërgohen në adresen elektronike (E-Mail), të cilen ju do ta shënoni më poshtë.


Formulari për regjistrim

Emri:
Mbiemri:
E-Mail:
Institucioni ku punoni:
Qyteti:
Shteti: