English
(english)

Takimi i Tetë vjetor ndërkombëtar i Institutit Alb-Shkenca
Tiranë, 29 - 31 gusht 2013

VII. Konferenca e Seksionit të Shkencave Mjekësore


Përgjegjës:
Altin Stafa (Itali), Fatos Olldashi (Shqipëri), Enver Roshi (Shqipëri).

Priten punime origjinale nga te gjitha fushat dhe specialitetet mjekesore.
Punimet do te ndahen ne nengrupimet e meposhteme:

  1. Kirurgji
  2. Specialitete klinike
  3. Mjekesi publike
  4. Farmaci
  5. Odonto-stomatologji
  6. Shkenca Infermieristike

Jeni të ftuar të dërgoni punime me tema të përshtatshme edhe te Konferenca ndërdisiplinore,
e cila do të shtjelloj tema të terminologjisë shkencore.

VENI RE:
Programin e Konferencës së Seksionit të Shkencave Mjekësore e gjeni duke klikuar mbi këtë link.