English
(english)

Takimi i Tetë vjetor ndërkombëtar i Institutit Alb-Shkenca
Tiranë, 29 - 31 gusht 2013

Informata rreth lokalitetit

Hapja e Takimit dhe seancat plenare do të mbahen më 29.08.2013 në

Konferencat e veçanta do të zhvillojnë punimet në


Informata më konkrete për vendet ku do të zhvillohen punimet e Takimit, i gjeni më poshtë në këtë faqe (klikoni mbi fotot për një pamje më të madhe).


Salla LIRIA (Qyteti Studenti)

Rruga Arben Broci
(=> Rruga e Elbasanit - Fakulteti Historisë dhe Gjeografisë - Fakulteti i Ekonomisë => Rruga Arben Broci)


FAKULTETI I SHKENCAVE TË NATYRËS TË UNIVERSITETIT TË TIRANËS

Bulevardi Zogu I
(=> 600 metra nga Sheshi Skënderbej)


Nërtesat ku do të mbahen Konferencat
Sallat ku do të mbahen Konferencat


SUOGJ = Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë"


Spitali Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë"

Bulevardi Zogu I

Ish-Materniteti i vjetër i Tiranës
Autoriumi