English
(english)

Takimi i Tetë vjetor ndërkombëtar i Institutit Alb-Shkenca
Tiranë, 29 - 31 gusht 2013

Informata aktuale rreth Takimit


[7.]       -  
[6.]     24 qershor 2013   -   Aktualizim i programit te Konferences se Mjekesise. Kliko mbi kete link.
[5.]     24 qershor 2013   -   Aktualizim i programit te Konferences per Terminologjine. Kliko mbi kete link.
[4.]     22 qershor 2013   -   Aktualizim i vendit ku do te mbahen konferencat. Kliko mbi kete link.
[3.]     22 qershor 2013   -   Programet e Takimit dhe te Konferencave i gjeni duke klikuar mbi kete link.
[2.]     18 qershor 2013   -   Vendin ku do te mbahet Takimi e gjeni duke klikuar mbi kete link.
[1.]     11 maj 2013   -   Thirrja e parë për Takimin VIII të Alb-Shkencës në Tiranë [PDF, 190 KB]