English
(english)

Takimi i Tetë vjetor ndërkombëtar i Institutit Alb-Shkenca
Tiranë, 29 - 31 gusht 2013

Takimi në media (të shkruara dhe vizive)


Shkrime


Video

Nr. Përshkrimi Mediumi Data
[1.]     Interviste me Prof. Dr. Shpresa Hoxha (Kryetare e Deges se IASH-se ne Kosove), dhene KTV-se: lidhje te YouTube KohaVision (KTV) 30 maj 2013