Takimi i Tetëmbëdhjetë vjetor ndërkombëtar i Institutit Alb-Shkenca
Prishtinë, 13 - 14 tetor 2023

Data me rëndësi

Dërgimi i titullit dhe përmbledhjes së punimit.   nga 01 qershor deri më 15 shtator 2023
Shpallja e përmbledhjeve të miratuara   nga 01 shtator deri më 25 shtator 2023
Pagesa e pjesëmarrjes në Takim:
  • 30 euro,
  • për studentët (në Master dhe Doktoratë) dhe pensionistët 10 euro
  deri më 30 shtator 2023
 
Takimi   13 - 14 tetor 2023
     


Pagesat:
Informata rreth mënyrës së pagesës mund të lexoni në këtë faqe: Informata për pagesat