Takimi i Shtatëmbëdhjetë vjetor ndërkombëtar i Institutit Alb-Shkenca
Tiranë, 30 shtator - 02 tetor 2022

Data me rëndësi

Dërgimi i titullit dhe përmbledhjes së punimit.   deri më 30 qershor 2022 (finale)
Shpallja e përmbledhjeve të miratuara   deri më 15 qershor 2022
Pagesa e pjesëmarrjes në Takim:
  • 30 euro,
  • për studentët (në Master dhe Doktoratë) dhe pensionistët 10 euro
  deri më 31 korrik 2022
 
Takimi   30 shtator - 02 tetor 2022
     


Pagesat:
Informata rreth mënyrës së pagesës mund të lexoni në këtë faqe: Informata për pagesat