English
(english)

Takimi i Dhjetë vjetor ndërkombëtar i Institutit Alb-Shkenca
Shkup, 28 - 30 gusht 2015

Partnerët/Mbështetës të takimit/Donatorët

Takimi organizohet në bashkëpunim me:

Dhe me përkrahje të: