English
(english)

Takimi i Dhjetë vjetor ndërkombëtar i Institutit Alb-Shkenca
Shkup, 28 - 30 gusht 2015

Informata aktuale rreth Takimit


[9.]                                         -  
[8.]     06 shtator 2015   -   Lista e punimëve që nuk janë prezantuar gjatë konferencave të Takimit të 10-të i gjeni te menyja Konferencat.
[7.]     26 gusht 2015   -   Programet e konferencave dhe atë të Seancës Plenare i gjeni te menyja Programi.
[6.]     22 gusht 2015   -   Njoftohen të gjithë pjesëmarrësit e Takimit se ditën e premtë (28.08.2015),
në hotelin BUSHI do të shtrohet drekë dhe darkë për të gjithë pjesëmarrësit.
Adresën e Hotel BUSHI e merrni nga harta në faqen: Informata për banimin.
[5.]     17 gusht 2015   -   Për mundësi banimi gjatë Takimit të Shkupit: Informata për banimin.
[4.]     12 prill 2015   -   ALPA eshte hapur për dërgimin e përmbledhjeve ( Dërgimi i kumtesave )
[3.]     08 prill 2015   -   Aktualizimi i afateve për dërgimin e përmbledhjeve ( Data me rëndësi )
[2.]     17 mars 2015   -   Thirrja e parë për Takimin X të Alb-Shkencës në Tiranë [PDF, 20 KB]
[1.]     16 shkurt 2015   -   Aktivizimi i faqës për Takimin X të Alb-Shkencës në Shkup