English
(english)

Takimi i Tetë vjetor ndërkombëtar i Institutit Alb-Shkenca
Tiranë, 29 - 31 gusht 2013

IX. Konferenca e Seksionit të Shkencave Shoqërore dhe Politike


Përgjegjës:
Aleksandër Kocani (Shqipëri), Hysamedin Feraj (Shqipëri)

Temat e simpoziumeve:

  1. ---
  2. ---
  3. ---
  4. ---