English
(english)

Takimi i Tetë vjetor ndërkombëtar i Institutit Alb-Shkenca
Tiranë, 29 - 31 gusht 2013

VIII. Konferenca e Seksionit të Shkencave Inxhinierike dhe të Teknologjisë së Informacionit


Përgjegjës:
Musa Rizaj (Kosovë), Shpresa Caslli (Shqipëri), Nebi Caka (Kosovë), Eshref Januzaj (Gjermani), Mentor Hamiti (Maqedoni), Besnik Dobi (Shqipëri), Elfrida Alliu-Shehu (Shqipëri).

Temat e simpoziumeve:

  1. ---
  2. ---
  3. ---
  4. ---