English
(english)

Takimi i Tetë vjetor ndërkombëtar i Institutit Alb-Shkenca
Tiranë, 29 - 31 gusht 2013

I. Konferenca e Seksionit të Shkencave të Filologjisë, Historisë dhe Kulturës


Përgjegjës:
Kristaq Jorgo (Shqipëri), Zeqirja Neziri (Maqedoni), Shpresa Hoxha (Kosovë), Mustafa Ibrahimi (Maqedoni), Arbnora Dushi (Kosovë), Irena Ndoci (Shqipëri), Iliriana Dema (Shqipëri), Shkëlzen Raça (Kosovë), Arben Hoxha (Kosovë), Merita Bruci Sauku (Shqipëri), Ardian Doka (Shqipëri).

Temat e simpoziumeve:

  1. ---
  2. ---
  3. ---
  4. ---