English
(english)

Takimi i Gjashtë vjetor ndërkombëtar i Institutit Alb-Shkenca
Prishtinë, 01 - 04 shtator 2011

Takimi në media (të shkruara dhe vizive)


Shkrime

Nr. Përshkrimi Mediumi Data
[3.]     Deklarata rreth Tryezës së rrumbullakët mbi problemet e mjekësisë mbarëshqiptare: [PDF, 13 KB] IASH 09 shtator 2011
[2.]     Filloi sesioni i gjashtë i Institutit Alb-Shkenca: lidhje te Gazeta LAJM Gazeta LAJM 01 shtator 2011
[1.]     Alb-Shkenca, tryezë për Shëndetësinë në Prishtinë më 1-4 shtator: lidhje te KGSH KLUBI I GAZETAREVE TE SHENDETESISE 28 gusht 2011


Video

Nr. Përshkrimi Mediumi Data
[1.]     Kronika e Zërit të Amerikës e transmetuar në diten e hapjes së punimëve të Takimit të VI-të në Prishtinë: lidhje te YouTube Zëri i Amerikës 01 shtator 2011