English
(english)

Takimi i Gjashtë vjetor ndërkombëtar i Institutit Alb-Shkenca
Prishtinë, 01 - 04 shtator 2011

Informata rreth lokalitetit

Seancat e Takimit do të mbahen në: Hotel Grand, Fakulteti ekonomik dhe Fakulteti juridik i UP