English
(english)

Takimi i Gjashtë vjetor ndërkombëtar i Institutit Alb-Shkenca
Prishtinë, 01 - 04 shtator 2011

Foto

.


Video

.

Foto dhe video nga Takimi do të publikohen më vonë.