English
(english)

Takimi i Njëmbëdhjetë vjetor ndërkombëtar i Institutit Alb-Shkenca
Tiranë, 01 - 03 shtator 2016

VIII. Konferenca e Seksionit të Shkencave Inxhinierike dhe të Teknologjisë së Informacionit


Përgjegjës:
Musa Rizaj (Kosovë).