English
(english)

Takimi i Nëntë vjetor ndërkombëtar i Institutit Alb-Shkenca
Prishtinë, 29 - 31 gusht 2014

Banimi në Prishtinë

Per te gjith pjesemarresit e Takimit te IX-te nga Shqiperia, Mqedonia dhe diaspora, Qendra e Studenteve ne Prishtine ofron GRATIS dhoma dy krevateshe ku dy dhoma kane hyrjen dhe banjon e perbashket. Nese ju mund te organizoheni (koordinoheni ne mes veti) ne grupe eshte shume me mire gjate vendosjes duke e ditur se dy dhoma kane nje hyrje dhe banjo te perbashket.

Vendosja ne kete objekt (Konvikti nr.7) i cili eshte ne kampusin e Universitetit te Prishtines (jo larg Fakultetit ekonomik), mund te behet nga data 28-31 gusht dhe nuk ka nevoje per prenotim (rezervim).

Akomodim tjeter i mundshem eshte Hoteli "Grand" , ne te cilin për të gjithë mysafirët që dëshirojnë të akomodohen në Grand dhe që paraqiten në emrin e institutit Alb-Shkenca do të kanë lirim (ulje cmimi) prej 50%.

Për informata rreth mundësive të banimit në Prishtinë gjatë kohës së Takimit, ju mund t'i drejtoheni edhe zyrës lokale të Institutit Alb-Shkenca në Kosovë (shih: Organizatorët e Takimit).

Informata rreth mundësive të banimit gjatë kohës së Takimit do të publikohen herë pas here në këtë faqe.