ALB-SHKENCA:Takimi V Vjetor Ndërkombëtar i Institutit Alb-Shkenca, Tiranë, Shqipëri 2010
English
(english)

Takimi i Pestë vjetor ndërkombëtar i Institutit Alb-Shkenca
Tiranë, 02 - 05 shtator 2010

 

Informata aktuale rreth Takimit


[8.]     22 shtator 2010   -   Vlerësimi i Takimit  
Të nderuar autorë dhe pjesmarrës në Takimin e Pestë vjetor ndërkombëtar të Institutit Alb-Shkenca, duke ju falenderuar edhe një herë për pjesmarrjen dhe kontributin tuaj në punët e Takimit, ju ftojmë që të plotësoni formularin në adresen e portalit të IASH-së. Përmes këtij formulari dëshirojmë që t'u japim edhe një mundësinë, që ju të dërgoni vërejtjet, sygjerimet dhe pse jo edhe lëvdatat, për Takimin e këtij viti në Tiranë, me qëllim që të përmirësojmë punën tonë për Takimet e ardhshme.

Ju falenderojmë për kohën dhe vëmendjen tuaj dhe shpresojmë të rishihemi në Takimet e ardhshme!
 
[7.]     12 shtator 2010   -   Çertifikatat për pjesmarrës  
Për pjesmarrësit në Takimin e Pestë vjetor ndërkombëtar në Tiranë janë duke u përgaditur
çertifikatat për pjesmarrje. Çertifikatat do t'u dërgohen përmes postës elektronike
në ditët e ardhshme.  
[6.]     06 shtator 2010   -   Informacion për shtyp  
portalin e Institutit Alb-Shkenca mund të lexoni deklaratën për shtyp të Institutit Alb-Shkenca
pas përfundimit të punëve të Takimit të Pestë vjetor ndërkombëtar në Tiranë.  
[5.]     05 shtator 2010   -   Përfundojnë punën konferencat e Takimit të Pestë vjetor ndërkombëtar të Institutit Alb-Shkenca.  
[4.]     02 shtator 2010   -   Takimi i Pestë vjetor në media: Lajmet në Zërin e Amerikes  
[3.]     02 shtator 2010   -   Fillon punën Takimi i Pestë vjetor ndërkombëtar i Institutit Alb-Shkenca  
[2.]     16 prill 2010   -   Thirrja e dytë për Takimin V të Alb-Shkencës në Tiranë [PDF, 1MB]
[1.]     19 mars 2010   -   Thirrja për Takimin V të Alb-Shkencës në Tiranë

Informata më të hollësishme do të publikohen më vonë.