Takimi i Katërt vjetor ndërkombëtar i Institutit Alb-Shkenca
Shkup - Tetovë, 30 gusht - 02 shtator 2009

Informata rreth lokalitetit

Informata rreth Maqedonisė dhe Shkup/Tetovės do tė publikohet mė vonė nė kėtė faqe.