Takimi i Katërt vjetor ndërkombëtar i Institutit Alb-Shkenca
Shkup - Tetovë, 30 gusht - 02 shtator 2009

Konferencat nė kuader tė Takimit tė Katėrt tė Institutit Alb-Shkenca


I. Konferenca e Seksionit tė Shkencave Albanologjik

II. Konferenca e Seksionit tė Shkencave tė Drejtėsisė

III. Konferenca e Seksionit tė Shkencave tė Bujqėsisė dhe tė Mjedisit

IV. Konferenca e Seksionit tė Shkencave tė Ekonomisė

V. Konferenca e Seksionit tė Shkencave tė Natyrės

VI. Konferenca e Seksionit tė Shkencave tė Mjekėsisė

VII. Konferenca e Seksionit te Shkencave Inxhinierike dhe tė Teknologjisė sė Informacionit

VIII. Konferenca e Seksionit tė Shkencave Shoqėrore

IX. Konferenca e projekteve ndėrkombėtare