Takimi i Katërt vjetor ndërkombëtar i Institutit Alb-Shkenca
Shkup - Tetovë, 30 gusht - 02 shtator 2009

Data me rėndėsi

Dėrgimi i titullit dhe i pėrmbledhjes sė kumtimit:   31 maj 2009
Shpallja e pėrmbledhjeve/abstrakteve tė miratuara:   30 qershor 2009
Regjistrimi (pėr anėtarėt e IASH-sė 10 euro, pėr tė tjerėt 35 euro):   31 gusht 2009
Regjistrimi (pėr anėtarėt e IASH-sė 10 euro, pėr tė tjerėt 70 euro):   31 gusht 2009
Takimi:   30 gusht - 02 shtator 2009