English
(english)

Takimi i Njëmbëdhjetë vjetor ndërkombëtar i Institutit Alb-Shkenca
Tiranë, 01 - 03 shtator 2016

I. Konferenca e Seksionit të Shkencave të Filologjisë, Historisë dhe Kulturës


Përgjegjës:
Kristaq Jorgo (Shqipëri).