English
(english)

Takimi i Shtatë vjetor ndërkombëtar i Institutit Alb-Shkenca
Shkup, 29 - 31 gusht 2012

Informata rreth lokalitetit

Hapja e Takimit dhe seancat plenare do të mbahen në: Hoteli Alaxander Palac.

Konferencat e veçanta do të zhvillojnë punimet:

Informata më konkrete për vendet ku do të zhvillohen punimet e Takimit, i gjeni në këtë dokument [PDF].