English
(english)

Takimi i Shtatë vjetor ndërkombëtar i Institutit Alb-Shkenca
Shkup, 29 - 31 gusht 2012

Partnerët/Mbështetës të takimit/Donatorët

Takimi organizohet në bashkëpunim me:

Dhe me përkrahje të: