English
(english)

Takimi i Shtatë vjetor ndërkombëtar i Institutit Alb-Shkenca
Shkup, 29 - 31 gusht 2012

Informata aktuale rreth Takimit


[5.]       -  
[4.]     27 gusht 2012   -   Informata më konkrete për vendet ku do të zhvillohen punimet e Takimit, i gjeni në rubriken Informata rreth lokalitetit.
[3.]     25 gusht 2012   -   Është siguruar fjetja falas në konvikte për pjesëmarrësit e Takimit.
Për më shumë, lexoni rubriken Informata për banimin.
[2.]     03 korrik 2012   -   Vendin e Takimit dhe programet e konferencave të veçanta i gjeni te nyja Programi.
[1.]     prill 2012   -   Thirrja e parë për Takimin VII të Alb-Shkencës në Shkup [PDF, MB]

Informata më të hollësishme do të publikohen më vonë.